Indiba

Indiba/ TECAR
 
Bij stoornissen aan het bewegingsapparaat valt met name de kortere genezingsduur op. Gebaseerd op klinische studies wordt IndibaActiv/ Tecartherapie ingezet in de (top)sport, revalidatie en in de fysiotherapie. IndibaActiv/ Tecartherapie stimuleert het natuurlijke fysiologische genezingsproces.

Het weefselherstel vindt plaats door het toedienen van electromagnetische spanningsvelden waardoor genezingsprocessen door het lichaam zelf in gang worden gezet.

De werking van IndibaActiv/ Tecartherapie:

IndibaActiv/ Tecartherapie is een unieke gepatenteerde technologie en therapie, waarmee zowel thermische als niet-thermische spanning door weefsel wordt gevoerd, toegediend vanuit een serie capacitieve en resistieve elektroden. Dit proces vormt de basis van cellulaire veranderingen die verantwoordelijk zijn voor het bespoedigen van weefselherstel, pijnvermindering en hervatting van activiteit. De thermische en niet- thermische effecten, gecombineerd met de dynamiek en vaardigheid van de behandelaar, maken gebruik van de eigen genezingsprocessen van het lichaam voor het herbalanceren van beschadigde cellen.

IndibaActiv/ Tecartherapie is geschikt bij onder meer:
·         Pijn
·         Zwelling
·         Spierletsel
·         Letsel van gewrichten en hardere weefsels
·         Functieverlies
·         Mobiliteitsverlies
·         Ontsteking